RECURSOS

Documentació, informes, estudis, articles... al voltant de l’avaluació i l’estudi dels públics del patrimoni cultural, tant produïts per l’Observatori com per altres entitats i institucions.

Avaluació Públics

 • 26.04.2018 - Avaluació

  The Evaluation Journey: A Toolkit for Cultural Operators

  És un conjunt d'eines dirigit a treballadors de centres culturals amb recursos limitats per a l’avaluació però que desitgen dur a terme una avaluació del seu projecte, programa i/o organització.

 • 25.04.2018 - Avaluació

  Un indicador per a la freqüentació dels centres de ciències: l'Índex de Relació Cultural

  Bruno Dosseur, director de Relais d’sciences, ofereix una nova forma d'avaluació basada en la durada de la relació dels públics amb els centres culturals.

 • 28.11.2016 - Avaluació

  Informe sobre las tareas de evaluación y análisis en Cosmocaixa

  Aquest estudi permet disposar d'una visió global de les diferents tasques avaluatives dutes a terme a CosmoCaixa. A més, pot resultar de gran utilitat com a marc de referència per altres institucions, entitats i centres, així com professionals en la matèria, com a eina orientativa a el procés d'implantació de mecanismes avaluatius futurs.

 • 25.05.2016 - Avaluació

  Evaluating the Evaluation

  Aquest informe respon a la idea que malgrat els esforços esmerçats en l'avaluació sumativa per part dels museus, els resultats tenen un impacte escàs i no són aplicats de manera efectiva en la millora de la gestió dels centres museístics.

 • 25.05.2016 - Avaluació

  Thinking about audience development. Heritage Lottery Fund. 2010

  L'objectiu d'aquesta guia, dissenyada per l'Heritage Lottery Fund, és ajudar a dissenyar i implementar estratègies de desenvolupament de públics del patrimoni cultural.