RECURSOS

TORNAR
els-museus-i-els-objectius-de-desenvolupament-sostenible-guia-practica-per-a-museus-galeries-el-sector-cultural-i-els-seus-collaboradors
21.12.2023 - Estudis de públic

Els museus i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Guia pràctica per a museus, galeries, el sector cultural i els seus col·laboradors.

El Ministeri de Cultura del Govern d'Espanya posa a disposició del públic hispanoparlant la publicació "Els museus i els Objectius de Desenvolupament Sostenible", versió espanyola de la guia "Museums and the Sustainable Development Goals" que va ser publicada el 2019 pel consultor de museus britànic Henry McGhie. Fins a la data, el recurs ha estat utilitzat en nombrosos països, però fins ara no s'havia editat la versió en espanyol. La traducció del text va ser sufragada per la Subdirecció General de Museus Estatals del Ministeri de Cultura. Henry McGhie gestiona la consultoria britànica Curating Tomorrow, que treballa per empoderar els museus i els seus col·laboradors amb l'objectiu de contribuir als reptes i agendes pel desenvolupament sostenible.

    Descarregable

  • Els museus i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Guia pràctica per a museus, galeries, el sector cultural i els seus col·laboradors.