RECURSOS

TORNAR
tate-liverpool-youth-rehabilitation
18.07.2022 - Museus i salut

Tate Liverpool Youth Rehabilitation

Novus crea bases per al canvi a través de l'educació a les presons i durant gairebé 30 anys ha ajudat homes, dones i nens de totes les edats i capacitats, en entorns penitenciaris de tot Anglaterra i Gal·les, a prendre nous rumbs. Novus va proposar programes innovadors d'enriquiment artístic i familiar per ajudar els infants a desenvolupar relacions positives, reforçant els vincles amb la família, els amics i les persones significatives.

 

Els programes els ajuden a créixer en autoconeixement i confiança en ells mateixos, a millorar les habilitats interpersonals ia donar suport a la inclusió i el benestar. I el que és més important, proporcionen una experiència daprenentatge positiva i agradable que pot ajudar a comprometre els nens amb leducació.

 

Des del 2017, Novus col·labora amb Tate Liverpool com a part del seu programa d'aprenentatge familiar. Els programes d'aprenentatge de la Tate inclouen esdeveniments i activitats que reflecteixen la diversitat de les comunitats on vivim, i ens donen l'oportunitat d'explorar el paper que l'art té a la societat, i la contribució positiva que pot fer. Juntament amb la Tate Liverpool, estan creant projectes que conviden els nens a respondre a un desafiament creatiu utilitzant les exposicions de la col·lecció de la Tate com a inspiració. Estan desenvolupant habilitats i experiència a les arts, així com oportunitats per a les carreres creatives.

    Link

  • Tate Liverpool Youth Rehabilitation